Novice

Novice po letih:
Delavnica S5: Pametna specializacija na področjih MATPRO (materiali) ter MOBILNOSTI

14. 6. 2023
---
Namen delavnice je poiskati podjetja z novimi idejami, ki bi bila komplementarna s sedanjimi prednostnimi področji S5. Hkrati pa prispevati k pridobivanju novih članov za strateška razvojno inovacijska partnerstva.

Podrobneje

Razpis za vključevanje diplomantov v delo na razvojnih projektih podjetij na obmejnih problemskih območjih

Predmet razpisa je sofinanciranje stroškov dela diplomantov visokošolskega, univerzitetnega in podiplomskega študija.

Podrobneje

Festival SoundGarden – z MPIK do cenejše vstopnice!

29. 6.-1. 7. 2023
---
SoundGarden je unikaten poslovni model v Sloveniji, ki povezuje kreativne in inovativne inštitucije, kulturnike, podjetja in posameznike, ki želijo ustvarjati in podpirati prebojne projekte.

Podrobneje

Odprte so prijave za Social Impact Award

Imaš idejo s pozitivnim učinkom na družbo in okolje in jo želiš uresničiti? Program Social Impact Award mlajšim od 30 let nudi celovito pomoč pri realizaciji ideje!

Podrobneje

BIZI NOO - Razpis za sofinanciranje začetnih investicij na obmejnih problemskih območjih

Razpis sofinancira projekte snovne in energetske učinkovitosti na obmejnih problemskih območjih. Ponuja tako nepovratna sredstva kot kredit.

Podrobneje

MPIK v sodelovanju z ISD Realize ponuja pomoč pri razvoju produktov

Poslovne ideje, ki se nanašajo na razvoj produktov, vključujejo zahtevne tehnične in proizvodne procese. Za lažje reševanje teh izzivov pri članih skupnosti MPIK smo se povezali z ISD Realize.

Podrobneje

MPIKov AS 2023: Design thinking ter vitki pristop kot orodji za zeleni in digitalni prehod

maj-junij 2023
- - -
Pristopi vitko, trajnostno, krožno, zeleno, digitalno, robotizirano postajajo praktično neobhodni. Na letošnjem MPIKovem ASu, seriji 4-ih delavnic, jih boste spoznali v praksi. Pridruži se in postani MPIKov AS!

Podrobneje

Dnevi slovenskega lesarstva 2023

24.-25. 5. 2023
---
Usmerjeni bodo na aktualne energetske izzive, dobavne verige v lesnopredelovalni industriji, razvojne spodbude, kadre v lesarstvu in promocijo poklica lesarja, razvoj novih produktov in blagovnih znamk, krožni dizajn in digitalizacijo.

Podrobneje

Metoda 6K – 6 ključnih vprašanj za podjetje pred prijavo na razpis

V pomoč vsem, ki želijo sami prepoznati, ali je določen razpis za njih primeren ali ne, vam v nadaljevanju predstavljamo t.i. metodo 6K. Gre za 6 ključnih vprašanj, ki si jih morate zastaviti, preden se odločite za prijavo na razpis za nepovratna ali povratna sredstva.

Podrobneje

1 2 3 12
crossmenu Na vsebino