Novice

Novice po letih:
MPIK delavnica: Z razpisom P2 do 54.000 € za razvoj startup podjetja

13. 2. 2023
---
Delavnica je prvi korak na poti k pridobitvi sredstev ter realizaciji ideje. Po delavnici bomo izbranim podjetjem nudili še brezplačno individualno svetovanje.

Podrobneje

MPIK dogodek: Silicon Gardens - vrata do investicije v startup

25. 1. 2023
---
Na dogodku boste spoznali Silicon Gardens, ki je največji zasebni slovenski venture capital (VC) sklad in vodilna startup skupnost, ki pomaga slovenskim podjetniškim ekipam do globalne rasti.

Podrobneje

Znani so zmagovalci 7. MPIK Natečaja!

14. 12. 2022
---
Na MPIK dogodku »Podjetniški zagon za vzpon v 2023«, ki je 14. 12. 2022 potekal v Kulturnem centru Ravne, so bili razglašeni zmagovalci že 7. MPIK Natečaja za najboljše poslovne ideje.

Podrobneje

Odprte so prijave na dvajseto podjetniško tekmovanje za mlade POPRI

Popri je nacionalno tekmovanje v podjetniških idejah mladih. Tekmujejo lahko mladi od 12. do 29. leta starosti, dijaki in osnovnošolci (7.-9 razred). Prvi pomemben datum je rok za oddajo poslovnih modelov - 14.2.2022.

Podrobneje

MPIK dogodek: Podjetniški zagon za vzpon v 2023

14. 12. 2022
---
Pridružite se nam na MPIK dogodku, na katerem boste med drugim spoznali zmagovalne ideje 7. MPIK Natečaja za najboljše poslovne ideje. In se z nami imeli preprosto fajn 🙂

Podrobneje

Objavljen je 7. razpis za vključitev v projekt PONI KOROŠKA

Na razpis PONI se lahko prijavijo potencialni podjetniki oz. tisti, ki želijo realizirati svojo poslovno idejo.

Podrobneje

Javni razpis za spodbujanje razvoja lesarstva - BIZI LES

Finančni produkt je namenjen gospodarskim družbam, zadrugam in s.p.-jem, s projekti na področju obdelave in predelave lesa ali proizvodnje pohištva.

Podrobneje

MPIK webinar: Win-win pogajanja

30. 11. 2022
---
Pogajanje pomeni, da nekdo zmaga, drugi pa zgubi. Je tako? Ta delavnica trdi, da ni tako. Poseben fokus delavnice bo na pogajanjih v zaključevanju (osebne) prodaje.

Podrobneje

P7CE 2022 – Krizno likvidnostni kredit

Namen razpisa je zagotoviti hitro in ugodno financiranje za dokončno odpravo posledic epidemije nalezljive bolezni Covid 19 in pomoč pri saniranju posledic energetske krize na gospodarstvo.

Podrobneje

1 2 3 10
crossmenu