Novice

Novice po letih:
Odprte so prijave za Social Impact Award 2024

Social Impact Award je projekt, ki mlade spodbuja k razvoju podjetniških inovacij, ki spreminjajo svet na bolje. Prijave so odprte do 3. 6. 2024!

Podrobneje

MPIK delavnica: Sodobni poslovni bonton

27. 5. 2024
---
Poznavanje poslovnega bontona je ena izmed ključnih mehkih veščin, ki ločuje zmagovalce od poražencev. Z njegovim poznavanjem se lahko osredotočimo na posel s samozavestjo in brez skrbi glede primernega vedenja v poslovnem okolju.

Podrobneje

Izzivi na začetku podjetniške poti

Članek spregovori o najpogostejših izzivih, s katerimi se soočajo podjetniki in podjetnice na začetku svoje podjetniške poti. Ter ponuja usmeritve za njihovo obvladovanje.

Podrobneje

MPIK v oddaji Podjetno naprej na TV SLO

Predstavili smo delovanje inkubatorja ter posneli tri uspešne podjetniške zgodbe. Preverite, kako nam je uspelo 😉

Podrobneje

Ali je moja ideja primerna za razpis P2 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij?

Razpis P2 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij je eden najbolj zaželenih dodatnih virov financiranja pri mladih oz. startup podjetjih. V Mrežnem podjetniškem inkubatorju Koroška smo s tem namenom že pred leti uvedli program, s katerim pomagamo članom naše skupnosti pri prijavi na razpis.

Podrobneje

MPIKov AS 2024: Kako razviti produkt in ga postaviti na trg

maj-junij 2024
- - -
MPIK vas v sodelovanju s pospeševalnikom Katapult in podjetjem Dewesoft vabi na serijo štirih delavnic, na katerih bomo razkrivali ključne korake za uspešen razvoj, proizvodnjo in trženje fizičnih produktov.

Podrobneje

Javni poziv MLADI 2024/2025 za osnovne in srednje šole

Predmet javnega poziva je financiranje posameznih aktivnosti iz programa letnih aktivnosti osnovnih in srednjih šol na področju ustvarjalnosti, podjetnosti in inovativnosti.

Podrobneje

MPIK delavnica: ChatGPT in ostala GenAI orodja v praksi - PONOVITEV USPEŠNICE!

3. 4. 2024
---
Fokus delavnice bo na razumevanju temeljnih konceptov umetne inteligence, njeni uporabi in interakciji z GenAI orodji in tehnologijami.

Podrobneje

Razpis P2 2024 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij v letu 2024

Razpis P2 mladim inovativnim podjetjem omogoča pridobitev do 72.000 € nepovratnih sredstev, s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve.

Podrobneje

1 2 3 17
crossmenu Na vsebino