Sodelovanje med MPIK in Data 2050

MPIK se konstantno trudi ponujati najboljše storitve članom svoje skupnosti. V ta namen se povezujemo tudi z drugimi inkubatorji in pospeševalniki. Tokrat z Data 2050, podjetniškim inkubatorjem in pospeševalnikom, ki je član skupine Iskraemeco in ElSewedy.

Zakaj sodelovanje med MPIK in Data 2050?

Živimo v času, ko lahko optimalna in natančna uporaba podatkov hitro pokažeta razliko med uspehom in neuspehom ter učinkovitostjo in neučinkovitostjo. Milijoni zmogljivih naprav, ki spremljajo količino porabljene električne energije, vode, toplote in plina, zbirajo veliko količino podatkov, ki bi jih lahko združili, analizirali, vizualizirali in uporabili na inovativnejše načine v korist človeštva. To so: komunikacijske rešitve, rešitve za pametna omrežja, aplikacije interneta stvari, aplikacije za pametne domove, znanja o e-mobilnosti, varnostne rešitve, ipd.

Tako v Data 2050 kot v MPIK verjamemo, da so prav ta našteta področja pomembni deli sestavljanke, ki kot celota predstavlja učinkovitejšo prihodnost. Data 2050 lahko skupaj s podjetjem Iskraemeco pomaga pospešiti razvoj podjetij v njihovi obsežni globalni mreži, v kateri so prisotni. Način za pospešitev tehnološkega razvoja je med drugim mogoč s povezovanjem malih, praviloma agilnejših podjetij z velikimi podjetji. Mednarodne korporacije so sicer 'počasnejše' zaradi številnih internih procesov, a imajo odlične dostope do strank, ogromno izkušenj in platformo za pospešitev malih podjetij in posameznikov, ki razvijajo nove rešitve.

Iskraemeco in ElSewedy se povezujeta s podjetji in talenti, ki bodo oblikovali novo informacijsko dobo. So globalno podjetje, prisotno v več kot 110 državah po vsem svetu, in iščejo podjetja in posameznike, ki verjamejo, da potencial komunikacij v današnjem svetu še ni ustrezno izkoriščen.

Data 2050

Komu so storitve namenjene?

  • podjetjem ter posameznikom z idejo ali intelektualno lastnino,
  • prioritetna področja: komunikacijske rešitve, rešitve za pametna omrežja, aplikacije interneta stvari, aplikacije za pametne domove, e-mobilnost, varnostne rešitve.

Kakšno vrste pomoči ponuja DATA 2050?

DATA 2050 ima dober vpogled predvsem v dogajanje v svetu energije, merjenja, prometa in komunikacij. Podporo lahko nudijo pri:

  • preverjanju tržnega potenciala vaše rešitve,
  • iskanju in povezovanju s prvimi strankami,
  • razvoju, testiranju ter industrializaciji izdelkov,
  • optimizaciji cen preko skupne nabave,
  • sklepanju velikih poslov,
  • raziskovalni, operativni, pravni in upravni podpori,
  • nudenju delovnih, razvojnih in proizvodnih prostorov in opreme.

Kako začeti sodelovanje?

Najprej kontaktiraj MPIK na:

MPIK namreč deluje kot vstopna točka za člane naše skupnosti. Povezali vas bomo z Data 2050, o vseh konkretnih načinih in pogojih sodelovanja pa se podjetja / posamezniki dogovorijo direktno z njimi.

Dodatne informacije o Data 2050:

https://www.data2050.com

Deli  novico
Deli 
Novice po letih:
crossmenu Na vsebino