Odprte so prijave na dvajseto podjetniško tekmovanje za mlade POPRI

POPRI je nacionalno tekmovanje za najboljšo podjetniško idejo mladih. Mladi na tekmovanju sodelujejo s podjetniškimi projekti, ki jih ob podpori mentorjev razdelajo v poslovni model, izdelajo enostavne prototipe in druge predstavitvene materiale.

Tekmovalci so razdeljeni v tri starostne skupine: osnovnošolci od 7.-9. razreda, dijaki ter študenti in mladi do 29 let. Nagradni sklad znaša 30.000 €, pri čemer bo 18.000 € razdeljeno med ekipe, ki se bodo uvrstile v finale, 12.000 € pa bo namenjenih za zmagovalce.

Z udeležbo na POPRI razvijaš ustvarjalnost, podjetnost, se naučiš timskega dela, navezovanja stikov z različnimi ljudmi. POPRI te tudi nauči dajanja pobud, sprejemanja tveganj, kako najti nasvet za rešitev izzivov pri pravih ljudeh. Od izkušenih podjetnikov na tekmovanju POPRI dobiš koristne povratne informacije za svojo poslovno idejo. In nenazadnje, POPRI te nauči, da je zmaga sladka, da pa je ravno na poti do zmage največji zaklad – znanje in povezave, s katerim si boš ustvaril-a boljšo prihodnost!

Rok za prijavo je 15. 2. 2023.

Več informacij o tekmovanju in prijavi: https://popri.si/tekmovanje.

Deli  novico
Deli 
Novice po letih:
crossmenu Na vsebino