Član MPIK Mouzen d.o.o. med 5 finalisti za nagrado slovenski Start:up leta 2020!

Podjetje Mouzen se bo za prestižni naziv Slovenski start-up leta 2020 pomerilo s podjetji Evegreen (tudi koroško podjetje), Influee, Grid instruments in InstaText.

Nagrado, ki jo že trinajsto leto zapored podeljuje Start:up Slovenija v sodelovanju s Slovenskim podjetniškim skladom, Ministrstvom za gospodarski razvoj in tehnologijo ter aktivnimi deležniki slovenskega ekosistema, dobi podjetje oziroma ekipa, ki s svojimi dosežki, dejanji, ugledom in razvojnim potencialom predstavlja novo generacijo slovenskih inovativnih podjetnikov.

Zmagovalec bo razglašen na zaključni prireditvi v petek, 22. maja 2020, ki jo bo mogoče spremljati tudi na Facebook profilu Start:up Slovenija.

Veseli in ponosni smo, da je med petimi finalisti tudi podjetje Mouzen d.o.o., ki je pomemben član skupnosti Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK). Držimo pesti, da jim uspe pripeljati nagrado na Koroško! 🙂

Predstavitev finalistov: https://www.startup.si/sl-si/novica/predstavljamo-finaliste-nagrade-slovenski-start-up-leta-2020

Mouzen
Mouzen
Deli  novico
Deli 
Novice po letih:
crossmenu Na vsebino