Posnetek webinarja, 22.6.2021: Podjetništvo je strast

Urša Žorž, podjetnica z dušo in srcem, je na zelo dinamičen način predstavila tako dobre kot slabe plati podjetništva, ter kakšne so lastnosti dobrega podjetnika.

Pokazala je, da je za uspešno podjetniško zgodbo potrebna dobra ideja, dober tim, sredstva, znanje ter ostale »začimbe«. Med njimi pa je ključna »strast« do tega kar počneš, inovativnost, vztrajnost, sposobnost povezovanja in odločanja.

V zaključnem delu dogodka je Jure Knez, vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška, udeležencem predstavil, kako jim lahko pri uresničitvi poslovne ideje pomaga sodelovanje na MPIK Natečaju za najboljše poslovne ideje. Več o natečaju najdete tukaj.

Tokratni webinar je bil pravi podjetniški navdih za vse udeležence. Resnično je bilo čutiti pozitivno energijo in strast, s katerima nas je predavateljica in tudi mentorica v programu SIO RRA Koroška popeljala v podjetništvo.


Posnetek webinarja: Podjetništvo je strast!


Projekt »SIO RRA Koroška 2020-22« sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

logotipi_mpik_sio_vsi_v6
Deli 
crossmenu Na vsebino