Gradiva

Gradiva za tiste, ki ste na začetku podjetniške poti. Ter za tiste, ki želite svoj posel dvigniti na višjo raven.

Lean canvas ali vitki okvir poslovnega modela

Vitki okvir (ang. lean canvas) je enostavno in učinkovito orodje za opisovanje poslovnega modela podjetja. V start-up podjetništvu ga nekateri imenujejo kar sodoben oz. mini poslovni načrt.

Podrobneje

Posnetek webinarja: Prodaja na Amazonu z Nikom Venetom

Z deljenjem svoje celotne izkušnje s prodajo na Amazonu ti Nik ponuja kup praktičnih napotkov za tvoj uspeh na Amazonu.

Podrobneje

Posnetek webinarja: Kako uspeti na Kickstarterju

Kaj je potrebno za uspešno prijavo na Kickstarteju? Kako sestaviti ekipo, kako pripraviti finančni načrt, kakšno vsebino potrebujete pa do tega, kako komunicirati z donatorji.

Podrobneje

Posnetek webinarja: Podjetništvo je strast

Na dogodku z Uršo Žorž smo spoznali obe plati podjetništva, lastnosti uspešnega podjetnika ter nasvete in primere iz prakse. Ter kako vam lahko na poti v podjetništvo pomaga MPIK Natečaj.

Podrobneje

Posnetek webinarja: Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon podjetja

Razpis P2 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij - je odlična priložnost za vsa mlada podjetja, ki razvijajo inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljajo na tuje trge.

Podrobneje

Posnetek webinarja: Moderna pisarna v oblaku

V zadnjih mesecih se je za večino zaposlenih v pisarnah klasična pisarna preselila v njihove domove. Podjetja, ki že koristijo moderno pisarno v oblaku, so tako še bolje izkusila, da je vrednost takšne rešitve res neizmerna za učinkovito sodelovanje, komuniciranje in urejanje dokumentov.

Podrobneje

Posnetek webinarja: Google My Business Profil in oglaševanje z Google Ads

Kako vzpostavimo Google my Business profil in kako ga urejamo. Google Ads - koliko stanem kje lahko oglašujemo, kako ustvarimo račun in se lotimo oglaševalske kampanje.

Podrobneje

crossmenu