MPIK webinar: Z razpisom P2 do 54.000 € za razvoj startup podjetja


sreda, 16. februar 2022, 16:00 – 19:15

lokacija: online dogodek na platformi Zoom


V kratkem je napovedana objava razpisa P2 SPS - Spodbude za zagon inovativnih podjetij. Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev, s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve. Gre za enega redkih razpisov te vrste v Sloveniji, zato je ponujeno priložnost še toliko pomembneje izkoristiti! Pri tem vam lahko s svojimi bogatimi izkušnjami, znanji in storitvami pomaga Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK).

Razpis je primeren za vas, če imate podjetje, ustanovljeno v letu 2021, ali pa ustanovitev načrtujete v kratkem. Ob tem je pomembno, da razvijate inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljate na tuje trge. Letno je podprtih 40 podjetij iz celotne Slovenije.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali:

  • kako uspešno sodelovati na predselekciji Start:up Slovenija, ki je predizbor za razpis P2 in vam lahko prinese kar 35 od možnih 100 točk (način prijave, vprašanja, točkovnik, predstavitev pred komisijo…),
  • kako se lotiti razpisa P2 SPS (prijava na razpis, kakšni so pogoji, katere so podrobnosti, na katere je potrebno biti pozoren…),
  • ali je vaše podjetje oz. poslovna ideja primerna za razpis,
  • kako vam lahko pri prijavi pomaga MPIK - po delavnici bomo izbranim podjetjem, ki ustrezajo pogojem, ponudili nadaljnjo pomoč preko našega brezplačnega mentorskega in svetovalnega programa.

Dogodek je namenjen:

  • potencialnim podjetnikom, ki v kratkem načrtujejo ustanovitev podjetja,
  • mladim podjetjem, ustanovljenim po 1. 1. 2021, ki razvijajo inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljajo na tuje trge.

Kliknite tu za brezplačno prijavo.


Izvajalec

Jure Knez,

vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška

  • 17 let dela in izkušenj na področju prijav na razpise in izvajanja projektov,
  • podjetniški svetovalec za področje razvoja poslovnih idej, poslovnega načrtovanja ter pridobivanja finančnih sredstev za podjetja,
  • večletno sodelovanje v komisiji predselekcije Start:up Slovenija,
  • dolgoletne izkušnje s podpornimi aktivnostmi za potencialne podjetnike in podjetja kot vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) ter projektov SIO in Podjetno v svet podjetništva.
Jure Knez
Jure Knez

Potek in navodila za spremljanje (16. 2. 2022)

Dogodek bo potekal online z uporabo video konferenčne platforme Zoom. Navodila v zvezi z dostopom do webinarja ter ostale podrobnosti boste prijavljeni prejeli dan ali dva pred dogodkom.

16:00 - 16:05 Dobrodošlica ter predstavitev aktualnih podjetniških podpornih aktivnosti
16:05 - 17:30 Prvi del programa
17:30 - 17:45 Odmor
17:45 - 19:15 Drugi del programa ter vprašanja & odgovori

Kliknite tu za brezplačno prijavo.


Udeležba je BREZPLAČNA, OBVEZNA PA JE PRIJAVA (do 14. februarja 2022).

Organizator: Mrežni podjetniški inkubator Koroška

Dodatne informacije: jure.knez@rra-koroska.si I 059 085 190


Dogodek poteka v okviru projekta »SIO RRA Koroška 2020-22«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

logotipi_mpik_sio_vsi_v8

Deli  dogodek
Deli 
crossmenu Na vsebino