MPIK webinar: Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon podjetja


četrtek, 11. februar 2021, 16:00 – 19:30

lokacija: online dogodek na platformi Zoom


V naslednjih tednih bo objavljen razpis P2 Slovenskega podjetniškega sklada (SPS) - Spodbude za zagon inovativnih podjetij. Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev, s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve. Gre za enega redkih razpisov te vrste v Sloveniji, zato je ponujeno priložnost še toliko pomembneje izkoristiti! Pri tem vam lahko s svojimi bogatimi izkušnjami, znanji in storitvami pomaga Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK).

Razpis je primeren za vas, če imate podjetje, ustanovljeno v letu 2020, ali pa ustanovitev načrtujete v kratkem. Ob tem je pomembno, da razvijate inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljate na tuje trge. Letno je podprtih 40 podjetij iz celotne Slovenije.

Delavnica je vaš prvi korak na poti k pridobitvi sredstev. Na njej boste ugotovili, ali vaša ideja / podjetje ustreza pogojem razpisa. Po delavnici pa bomo izbranim podjetjem preko našega brezplačnega mentorskega in svetovalnega programa ponudili nadaljnjo pomoč pri prijavi. V zadnjih letih smo na poti do pridobitve subvencije pomagali že več koroškim podjetjem – pridružite se jim tudi vi!

Z udeležbo na dogodku boste spoznali:

  • kako uspešno sodelovati na predselekciji Start:up Slovenija, ki je predizbor za razpis P2 in vam lahko prinese kar 35 od možnih 100 točk (način prijave, vprašanja, točkovnik, predstavitev pred komisijo…),
  • kako se lotiti razpisa P2 SPS (prijava na razpis, kakšni so pogoji, katere so podrobnosti, na katere je potrebno biti pozoren…),
  • ali je vaše podjetje oz. poslovna ideja primerna za razpis,
  • kako vam lahko pri prijavi pomaga RRA Koroška oz. Mrežni podjetniški inkubator Koroška.

Dogodek je namenjen:

  • potencialnim podjetnikom, ki v kratkem načrtujejo ustanovitev podjetja,
  • mladim podjetjem, ustanovljenim po 1. 1. 2020, ki razvijajo inovativne proizvode oz. storitve, s katerimi ciljajo na tuje trge.

Prijava ni več možna. Na tej povezavi pa si lahko ogledate posnetek webinarja.

Prihodnje aktivnosti spremljajte v rubriki "Aktualno".


Izvajalec

Jure Knez,

vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška

  • 16 let dela in izkušenj na področju prijav na razpise in izvajanja projektov,
  • podjetniški svetovalec za področje razvoja poslovnih idej, poslovnega načrtovanja ter pridobivanja finančnih sredstev za podjetja,
  • večletno sodelovanje v komisiji predselekcije Start:up Slovenija,
  • dolgoletne izkušnje s podpornimi aktivnostmi za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) ter projekta Podjetno v svet podjetništva.
Jure Knez
Jure Knez

Potek in navodila za spremljanje (11. 2. 2021)

Dogodek bo potekal online z uporabo video konferenčne platforme Zoom. Navodila v zvezi z dostopom do webinarja ter ostale podrobnosti boste prijavljeni prejeli dan ali dva pred dogodkom.

16:00 - 16:15 Pozdrav s kavo in pecivom (v lastni režiji ?) ter predstavitev aktualnih podjetniških podpornih aktivnosti RRA Koroška in partnerskih institucij
16:15 - 17:45 Predstavitev predselekcije Start:up Slovenija ter razpisa P2 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij
17:45 - 18:00 Odmor
18:00 - 19:30 Preveritev primernosti udeležencev delavnice za prijavo na razpis P2
Individualna pomoč ter koristni nasveti pri prijavi na predselekcijo Start:up Slovenija ter razpis P2
Možnosti koriščenja mentorskega in svetovalnega programa SIO RRA Koroška pri prijavi na Start:up Slovenija in razpis P2
Predstavitev izkušnje podjetja, ki je prejelo subvencijo P2
Vprašanja & odgovori

Prijava ni več možna. Spremljajte pa naše prihodnje aktivnosti v rubriki "Aktualno".


Udeležba je BREZPLAČNA, OBVEZNA PA JE PRIJAVA (do 9. februarja 2021).

Organizator: Mrežni podjetniški inkubator Koroška

Dodatne informacije: jure.knez@rra-koroska.si I 059 085 190


Dogodek poteka v okviru projekta »SIO RRA Koroška 2020-22«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

logotipi_mpik_sio_vsi_v6

Deli  dogodek
Deli 
crossmenu Na vsebino