MPIK delavnica: Z razpisom P2 do 54.000 € za zagon podjetja


torek, 3. marec 2020, 16:00 – 19:30

MPIK1 Slovenj Gradec, Ozare 19, 2380 Slovenj Gradec


21. februarja je bil objavljen razpis P2 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij Slovenskega podjetniškega sklada (SPS). Mlada inovativna podjetja lahko z uspešno prijavo pridobijo do 54.000 € nepovratnih sredstev (subvencijo), s katerimi financirajo razvoj produkta oz. storitve. Gre za enega redkih razpisov te vrste v Sloveniji, zato je ponujeno priložnost še toliko pomembneje izkoristiti! Pri tem vam lahko s svojimi bogatimi izkušnjami, znanji in storitvami pomaga Mrežni podjetniški inkubator Koroška (MPIK), ki deluje v okviru RRA Koroška.

Razpis je namenjen podjetjem, ki so na začetku poti (podjetja ustanovljena med 1. 1. 2019 in 15. 3. 2020), razvijajo nove proizvode oz. storitve z višjo dodano vrednostjo in ciljajo na tuje trge. Letno je podprtih cca. 40 podjetij iz celotne Slovenije.

Prijava na razpis je dvofazna: v prvi fazi se prijavite na predselekcijo za P2 (t.i. Start:up Slovenija), s katero lahko pridobite max. 35 od 100 točk za razpis P2. V drugi fazi pa se prijavite na sam razpis P2. Rok za prijavo na predselekcijo je 19. 3. 2020.

Delavnica je vaš prvi korak na poti k pridobitvi sredstev ter posledično realizaciji vaše poslovne ideje. Po delavnici vam bomo preko našega, za potencialne podjetnike in podjetja brezplačnega, mentorskega in svetovalnega programa ponudili še nadaljnjo pomoč. V letih 2018 in 2019 smo tako na poti do pridobitve subvencije pomagali štirim koroškim podjetjem.

Z udeležbo na dogodku boste spoznali:

  • kako uspešno sodelovati na predselekciji Start:up Slovenija, ki je predizbor za razpis P2 (način prijave, vprašanja, točkovnik, predstavitev pred komisijo…),
  • kako se lotiti razpisa P2 SPS (prijava na razpis, kakšni so pogoji, katere so podrobnosti, na katere je potrebno biti pozoren…),
  • ali je vaše podjetje oz. poslovna ideja primerna za razpis,
  • kako vam lahko pri prijavi pomaga RRA Koroška oz. Mrežni podjetniški inkubator Koroška.

Dogodek je namenjen:

  • potencialnim podjetnikom,
  • mladim podjetjem (podjetja ustanovljena med 1. 1. 2019 in 15. 3. 2020), ki razvijajo produkte oz. storitve z visoko dodano vrednostjo, s katerimi ciljajo na tuje trge.

Prijava ni več možna. Spremljajte pa naše prihodnje aktivnosti v rubriki "Aktualno".


Izvajalec

Jure Knez,

vodja Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška

  • 15 let dela in izkušenj na področju prijav na razpise in izvajanja projektov,
  • podjetniški svetovalec za področje razvoja poslovnih idej, poslovnega načrtovanja ter pridobivanja finančnih sredstev za podjetja,
  • večletno sodelovanje v komisiji predselekcije Start:up Slovenija,
  • dolgoletne izkušnje s podpornimi aktivnostmi za potencialne podjetnike in podjetja v okviru Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška (MPIK) ter projekta Podjetno v svet podjetništva.
Jure Knez
Jure Knez

Potek in navodila za spremljanje (11. 2. 2021)

Dogodek bo potekal online z uporabo video konferenčne platforme Zoom. Navodila v zvezi z dostopom do webinarja ter ostale podrobnosti boste prijavljeni prejeli dan ali dva pred dogodkom.

16:00 - 16:15 Pozdrav s kavo in pecivom
16:15 - 16:25Predstavitev podjetniških podpornih aktivnosti v okviru RRA Koroška ter ostalih aktualnih podjetniških spodbud
16:25 - 17:50Predstavitev predselekcije Start:up Slovenija ter razpisa P2 2020 - Spodbude za zagon inovativnih podjetij
17:50 - 18:00 Odmor & mreženje
18:00 - 19:30 Predstavitev izkušnje podjetja Dogs4motion, Jana Gams s.p., ki je prejelo subvencijo P2
Preveritev primernosti udeležencev delavnice za prijavo na razpis P2
Individualna pomoč ter koristni nasveti pri prijavi na predselekcijo Start:up Slovenija ter razpis P2
Možnosti koriščenja mentorskega in svetovalnega programa SIO RRA Koroška pri prijavi na Start:up Slovenija in razpis P2
Vprašanja & odgovori

Prijava ni več možna. Spremljajte pa naše prihodnje aktivnosti v rubriki "Aktualno".


Udeležba je BREZPLAČNA, OBVEZNA PA JE PRIJAVA (do 28. februarja 2020).

Organizator: Mrežni podjetniški inkubator Koroška

Dodatne informacije: jure.knez@rra-koroska.si I 059 085 190


Dogodek poteka v okviru projekta »SIO RRA Koroška 2020-22«, ki ga sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Projekt se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014 – 2020, prednostne osi: 3 Dinamično in konkurenčno podjetništvo za zeleno gospodarsko rast.

logotipi_mpik_sio_vsi_v6

Deli  dogodek
Deli 
crossmenu Na vsebino