Dogodki

Dogodki po letih:
MPIK delavnica: ChatGPT in ostala GenAI orodja v praksi

6. 3. 2024
---
Fokus delavnice bo na razumevanju temeljnih konceptov umetne inteligence, njeni uporabi in interakciji z GenAI orodji in tehnologijami.

Podrobneje

MPIK delavnica: LinkedIn kot prodajno orodje

31. 1. 2024
---
Omrežje LinkedIn poznamo kot nepogrešljivega sopotnika pri gradnji profesionalne mreže in krepitvi kariernih priložnosti. Hkrati pa je tudi zelo močno prodajno orodje, ki ga velja izkoristiti!

Podrobneje

Druženje članov skupnosti MPIK

14. 12. 2023
---
Leto je naokrog. In prav je, da se ob tej priložnosti srečamo vsi, ki soustvarjamo skupnost in uspehe Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška!

Podrobneje

MPIK delavnica: S telefonom do privlačnih vizualnih vsebin za vaš posel

7. 12. 2023
---
Dokazano je, da si uporabniki družbenih omrežij zapomnijo kar 95% vsebine videa v primerjavi s samo 10% prebranega v besedilu. Zato vas bo tokratna MPIK delavnica opremila z vsemi potrebnimi znanji in orodji, da boste vizualne vsebine znali kreirati sami!

Podrobneje

Srečanje podpornega okolja za podjetništvo Koroške regije

27. 10. 2023
---
Srečanje je namenjeno povezovanju vseh deležnikov podpornega okolja za podjetništvo in iskanju rešitev za ustvarjanje še boljših pogojev za podjetja in potencialne podjetnike.

Podrobneje

MPIK delavnica: Naredil sem najboljši produkt... ki ga nihče ne želi kupiti!

23. in 26. 10. 2023
---
Med delavnico bomo na praktičnih primerih pokazali, zakaj je pomembno, da spoznamo svoje kupce, jih vključimo v razvojni proces in na koncu svoj produkt oz. storitev pozicioniramo tako, da ga bodo razumeli in kupili.

Podrobneje

MPeak 2023 - osvoji podjetniške vrhove!

september - oktober 2023
---
MPeak 2023 - podjetniški program, na katerem bomo vžigali podjetniške ideje ter spodbujali rast podjetij! Z nami bodo vrhunske predavateljice in predavatelji, ki vam bodo pomagali dosegati podjetniške vrhove!

Podrobneje

Delavnica S5: Pametna specializacija na področjih MATPRO (materiali) ter MOBILNOSTI

---
Namen delavnice je poiskati podjetja z novimi idejami, ki bi bila komplementarna s sedanjimi prednostnimi področji S5. Hkrati pa prispevati k pridobivanju novih članov za strateška razvojno inovacijska partnerstva.

Podrobneje

MPIKov AS 2023: Design thinking ter vitki pristopi kot orodji za zeleni in digitalni prehod

maj-junij 2023
- - -
Pristopi vitko, trajnostno, krožno, zeleno, digitalno, robotizirano postajajo praktično neobhodni. Na letošnjem MPIKovem ASu, seriji 4-ih delavnic, jih boste spoznali v praksi. Pridruži se in postani MPIKov AS!

Podrobneje

1 2 3 6
crossmenu Na vsebino