Dogodki

Dogodki po letih:
MPIK delavnica: Z razpisom P2 do 54.000 € za razvoj startup podjetja

13. 2. 2023
---
Delavnica je prvi korak na poti k pridobitvi sredstev ter realizaciji ideje. Po delavnici bomo izbranim podjetjem nudili še brezplačno individualno svetovanje.

Podrobneje

MPIK dogodek: Silicon Gardens - vrata do investicije v startup

25. 1. 2023
---
Na dogodku boste spoznali Silicon Gardens, ki je največji zasebni slovenski venture capital (VC) sklad in vodilna startup skupnost, ki pomaga slovenskim podjetniškim ekipam do globalne rasti.

Podrobneje

MPIK dogodek: Podjetniški zagon za vzpon v 2023

14. 12. 2022
---
Pridružite se nam na MPIK dogodku, na katerem boste med drugim spoznali zmagovalne ideje 7. MPIK Natečaja za najboljše poslovne ideje. In se z nami imeli preprosto fajn 🙂

Podrobneje

MPIK webinar: Win-win pogajanja

30. 11. 2022
---
Pogajanje pomeni, da nekdo zmaga, drugi pa zgubi. Je tako? Ta delavnica trdi, da ni tako. Poseben fokus delavnice bo na pogajanjih v zaključevanju (osebne) prodaje.

Podrobneje

MPIK Podjetniška šola 2022

sept.-okt. 2022
---
Imaš podjetniško idejo? Ali pa novoustanovljeno podjetje? Pospeši njun razvoj v dveh mesecih intenzivnega in praktičnega dela! Delavnice so primerne tako za potencialne podjetnike kot tudi mlada podjetja.

Podrobneje

MPIKnik 2022 - Podjetniški večer pod lampijončki

16. 6. 2022
---
Na prvem (tradicionalnem!) MPIKniku se bo srečala celotna skupnost MPIK in v sproščenem okolju kresala nove ideje, krepila stara ter sklepala nova poznanstva.

Podrobneje

MPIK delavnica: Cenovna strategija startup podjetja

9. 6. 2022
---
Določanje cene izdelku je eden osnovnih korakov pri gradnji uspešnega podjetja. Na delavnici z Nino Dremelj podrobno o vseh vidikih določanja cen za proizvode in storitve.

Podrobneje

MPIKov AS 2022: Vodenje rastočega podjetja

maj-junij 2022
- - -
Rast podjetja je cilj vsakega ambicioznega podjetnika/ce. Kar je zelo pozitivno, prinaša pa ogromno novih izzivov in težav, s katerimi se mnogokrat ne znamo soočati na pravi način. Na tokratnem MPIKovem AS-u boste pridobili poglobljeno poznavanje in praktične napotke za reševanje izzivov rastočega podjetja.

Podrobneje

MPIK delavnica: Kako kupcem zastaviti prava vprašanja in jih bolje razumeti?

Vse o tem, kako izvesti najboljši intervju, in kako si s pridobljenimi informacijami pomagati pri razvoju produktov in storitev, bomo odkrivali na delavnici z Blažem Zupanom.

Podrobneje

crossmenu