Leto: 2023

2023

Pretekli dogodki:
Druženje članov skupnosti MPIK

14. 12. 2023
---
Leto je naokrog. In prav je, da se ob tej priložnosti srečamo vsi, ki soustvarjamo skupnost in uspehe Mrežnega podjetniškega inkubatorja Koroška!

Podrobneje

MPIK delavnica: S telefonom do privlačnih vizualnih vsebin za vaš posel

7. 12. 2023
---
Dokazano je, da si uporabniki družbenih omrežij zapomnijo kar 95% vsebine videa v primerjavi s samo 10% prebranega v besedilu. Zato vas bo tokratna MPIK delavnica opremila z vsemi potrebnimi znanji in orodji, da boste vizualne vsebine znali kreirati sami!

Podrobneje

Srečanje podpornega okolja za podjetništvo Koroške regije

27. 10. 2023
---
Srečanje je namenjeno povezovanju vseh deležnikov podpornega okolja za podjetništvo in iskanju rešitev za ustvarjanje še boljših pogojev za podjetja in potencialne podjetnike.

Podrobneje

MPIK delavnica: Naredil sem najboljši produkt... ki ga nihče ne želi kupiti!

23. in 26. 10. 2023
---
Med delavnico bomo na praktičnih primerih pokazali, zakaj je pomembno, da spoznamo svoje kupce, jih vključimo v razvojni proces in na koncu svoj produkt oz. storitev pozicioniramo tako, da ga bodo razumeli in kupili.

Podrobneje

MPeak 2023 - osvoji podjetniške vrhove!

september - oktober 2023
---
MPeak 2023 - podjetniški program, na katerem bomo vžigali podjetniške ideje ter spodbujali rast podjetij! Z nami bodo vrhunske predavateljice in predavatelji, ki vam bodo pomagali dosegati podjetniške vrhove!

Podrobneje

Delavnica S5: Pametna specializacija na področjih MATPRO (materiali) ter MOBILNOSTI

---
Namen delavnice je poiskati podjetja z novimi idejami, ki bi bila komplementarna s sedanjimi prednostnimi področji S5. Hkrati pa prispevati k pridobivanju novih članov za strateška razvojno inovacijska partnerstva.

Podrobneje

MPIKov AS 2023: Design thinking ter vitki pristopi kot orodji za zeleni in digitalni prehod

maj-junij 2023
- - -
Pristopi vitko, trajnostno, krožno, zeleno, digitalno, robotizirano postajajo praktično neobhodni. Na letošnjem MPIKovem ASu, seriji 4-ih delavnic, jih boste spoznali v praksi. Pridruži se in postani MPIKov AS!

Podrobneje

MPIK delavnica: Poslovna pogajanja v praksi

12. in 13. 4. 2023
---
Podjetja se s pogajanji srečujejo vsakodnevno. Tokratna delavnica s Suzano Filipančič, ki ima več kot 25 let izkušenj s pogajanji, bo razrešila mnoge dileme, strahove in težave, ki se pojavljajo v procesu pogajanj.

Podrobneje

MPIK delavnica: Facebook in Instagram – na organski način do večje skupnosti in prodaje

15. in 20. 3. 2023
---
Kako pridobiti nove sledilce, zgraditi zvesto skupnost, uspešno komunicirati, usmeritve za vaš primer... Vse to in še več na delavnici z Moniko Horvat!

Podrobneje

crossmenu Na vsebino